Joustokaukalon mahdollistaja

Luvian Jäähalli Oy on päättänyt hankkia Leader-tuen, kumppaneiden ja talkootyön turvin Luvialle joustokaukalon kesän 2024 aikana. Hankkeen omarahoituksen täyttämiseksi, haetaan nyt mukaan kaukalohankkeen mahdollistajia.

Mukaan mahdollistajaksi?

Luvia Jäähalli on perinteinen kesäjähaalli, joka on vuosikymmenten aikana tarjonnut kesän läpi jääharjoittelupaikan monille tulevaisuuden tähdille ja ammattilaisille aina NHL-pelaajia myöden.

Jäähallin fasiliteetit eivät ole pysyneet kuitenkaan ajan mukana. Aktiivisen seuran Luvian Kiekko -82 ry:n ja halliyhtiön ahkeran uudistumisen myötä on aika uudistaa hallin puitteet vastaamaan nykypäivän tasoa ja turvallisuutta, sekä samalla taata legendaarisen kesäjääharjoittelupaikan toiminnan jatkuvuus aina vuosikymmeniksi eteen päin.

Tärkeimpänä uudistuksena on hankkia uusi joustokaukalo ja Luvian perinteiden velvoittamalla tavalla talkoovoimin olla mukana purku- ja asennustöissä lasten, nuorten, aikuisten ja vanhempienkin hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Mitä mahdollistajat saavat vastineeksi?

Kaikille mahdollistajaksi lähteneille luovutetaan Luvia Gold - kaukalohankkeen mahdollistaja kultakortti, lisäksi mahdollistaja saa halutessaan nimensä uuden kaukalon tyylikkäiden mainossuojausten sisälle tulevaan laitamainospaikkaan.
​​​​​​​

​​​​​​​

  • Kultakortilla saa kesäkuukausilta (touko-kesä-heinä) kolme jäävuoroa (arvo yhteensä 3 vuoroa * 150 € * 3 vuotta = 1350 €) vapaasti valittavaan aikaan kolmen vuoden ajan.
  • Laitamainospaikan 2x1 m kolmeksi vuodeksi (arvo yhteensä 450 € / vuosi * 3 vuotta = 1350 €) TAI tuplamäärän edellä mainittuja jäävuoroja.
  • Mahdollisuuden jääharjoittelulle kesän läpi alueen tulevaisuuden tähdille ja harrastajille aina vuosikymmenniksi eteenpäin.

Mitä mahdollistajaksi lähteminen maksaa ja milloin se laskutetaan?


Hinta edellä mainitulle Jouskokaukalon mahdollistaja -paketille on 5000 €.
​​​​

Paketit laskutetaan 30.6.2024.

Lisätiedot ja kysymykset:

Henri Huhtamaa / 0500 762 876, henri@huhtamaa.fi (Luvian Jäähalli Oy)
Santeri Kyrövaara / 040 9613 078, santeri.kyrovaara@framill.fi (Luvian Kiekko -82 ry.)